Wie schrijft hier?

Sem de Jonge

In sociale media, vindt u mij tweeting en commentaar over gordijn staaf ontwerpen. In een paar weken, zal ik het openen van een nieuwe blog voor meer gordijn staaf projecten. Laat feedback, suggesties en vragen in de comments sectie of tweet op mij (ik zal het niet erg)!

Als u een gordijnroede ontwerp dat je hoofd draait, delen met je vrienden, familie en kennissen. Ze zullen dit spul zo leuk vinden dat ze erover nadenken om er een te kopen.

Voor mij, een van mijn favoriete dingen om te dragen zijn gordijnen. Niet alleen gordijnen in het algemeen, maar gordijnen die mooie details hebben, zoals geborduurde ontwerpen of geborduurde trim. In het bovenstaande ontwerp heb ik een mooi voorbeeld gegeven van de details van een moderne gordijnroede. Ik ben momenteel bezig met een ander gordijn staaf ontwerp dat beschikbaar zal zijn voor verkoop.

Dit project is geïnspireerd op dit prachtige gordijnroede ontwerp in de galerie en de volgende twee berichten van deze website over gordijnstaven.

Mijn Ebook, dat 'De gordijnroede voor beginners' heet, is beschikbaar op mijn homepage.

Je vindt hier veel informatie over dit onderwerp, waaronder foto's en video. Als u meer informatie nodig heeft, u mij bereiken via e-mail of telefonisch op 31-9-55207528 Heeft u vragen, opmerkingen, correcties, neem dan contact met mij op. Ik ben blij om te helpen! Ik ben niet de grootste fan van gordijn staven, maar ik denk echt dat gordijn staven hebben veel verbeteringen in de afgelopen decennia. Er zijn veel goede recensies online over gordijn staven.

Curtiss gordijn staven zijn rond voor een lange tijd en worden veel gebruikt in huizen en commerciële gebouwen over de hele wereld. Ze zijn ook beschikbaar op het internet voor een kleine prijs. De Curtiss hengel is een eenvoudige staaf met een enkel scharnier en een totale lengte van ongeveer 5,5". Het heeft een enkele scharnierpen.

Ik ben geboren in Nederland in 1995, maar ik ben momenteel een Belg geboren die in Nederland woont. Ik ben een getrainde houtbewerker en een fervent fotograaf, dus ik denk dat ik alle antwoorden heb.

Als ik denk aan het woord gordijn staaf denk ik aan een stuk hardware die kan worden gebruikt om een gordijn omhoog te houden. In mijn ervaring, de beste gordijn staven zijn gemaakt van messing, en komen in een verscheidenheid van stijlen. De meest voorkomende stijlen zijn ronde messing, of rechthoekige messing. Voor vele jaren gebruikte ik ronde messing, en zijn met behulp van het voor vele jaren. De reden hiervoor is dat het de meest duurzame. Ronde messing kan worden bezoedeld en aangetast van het gebruik van hetzelfde metaal voor vele jaren, dus messing is de betere keuze. Echter, ronde messing is niet de meest veelzijdige voor het houden van een gordijn. Ronde messing is ook relatief goedkoop, en is daarom populairder, vooral onder nieuwe huiseigenaren. Maar, de meest populaire stijlen van gordijn staven komen in de rechthoekige en ronde types.

In de meeste huizen, wordt de gordijnstaaf gehouden door een eenvoudige metaalsteun.

Mijn motto is dat gordijnstaven het huis groter laten lijken. Het helpt om het energieverbruik te verminderen en warmte te verminderen. Dus als je gordijnen in je huis ik beveel je gordijn staven gebruiken om uw huis te verbeteren en houd je koeler.

Voor meer informatie over gordijn staven u terecht op mijn homepage en controleer de FAQ's aan de bovenkant van deze pagina. Cordage die niet worden verkocht in Australië en Nieuw-Zeeland zal moeten worden besteld en geleverd aan uw huis. U ontvangt dan een ontvangstbewijs voor de verzendkosten. Om te betalen voor de scheepvaart gewoon kiezen voor de optie van het betalen met een creditcard of paypal. U ook een cheque naar het volgende adres sturen: Ik heb ook samen een handige grafiek die u gebruiken als een gids om de juiste cordage te kiezen, en waar je zal hebben om een kabel stropdas te gebruiken om het te beveiligen om uw gordijn staven.

Mijn vader zei altijd dat ik ooit een gordijnroede zou zijn.

Ik heb een lang en gevarieerd leven als zowel een student en werken in het vak, heb ik gewerkt met veel mensen uit verschillende landen. Uit Nederland, Frankrijk, Noorwegen en Oostenrijk. Ik weet hoe ik een staaf moet maken, en doe dit al meer dan 30 jaar. Ik kan gecontacteerd worden via [email protected]. Mijn belangrijkste interesses zijn voor beginners om te beginnen, maar kan leren voor iedereen met elk niveau van ervaring. Een zeer goed boek om te beginnen, en die ik aanraden aan iedereen, en iemands eerste staaf te lezen: I Love the Look of the Rod: A Book of Techniques. Mijn eerste les met de hengel, in mijn tuin, in een riviertje in Oostenrijk. Ik kan nu vliegen met een nieuwe vriend, en ik leer meer over hoe het te vliegen. De Rodders: De Originele Rodders (Roderiges Ræders) was mijn eerste gids.